El professor Bartomeu Coll Vicens nomenat nou director de l’IAC3

Per Resolució del Rectorat 13934 del dia 23 de març de 2021 (publicat al Full Oficial de la UIB Núm. 515, de divendres, 23 d’abril de 2021) es nomena director de l’Institut d’Aplicacions Computacionals de Codi Comunitari de la UIB (IAC3) el professor Bartomeu Coll Vicens, Catedràtic d’Universitat en Matemàtica Aplicada del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB i investigador principal del grup Tractament i Anàlisi Matemàtica d’Imatges (TAMI). Bartomeu Coll Vicens és Doctor en Ciències (secció Matemàtiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona (1987) i la seva recerca inclou:

-Processament i anàlisi matemàtica d’imatges digitals: restauració (denoising, demosaicking, …), aplicació a imatges digitals (stereo problem, 3D)

-Teoria qualitativa de les Equacions Diferencials Ordinàries: cicles límits, retrat de fase, aplicacions

-Sistemes dinàmics discrets: estabilitat asimptòtica, desenvolupament asimptòtics

A més, el 4 de maig de 2021, els professors Josep Lluís Ballester Mortes i Alicia Magdalena Sintes Olives han pres possessió dels càrrecs de subdirector i secretària de l’Institut d’Aplicacions Computacionals de Codi Comunitari de la UIB (IAC3), per als quals foren nomenats per Resolució del Rectorat del dia 27 d’abril de 2021.