IAC3 participa a la IV Fira de la Ciència i la Tecnologia a Inca

Els dies 27 i 28 d’Octubre de 2019 tingué lloc una nova edició de Ciència per a Tothom, aquesta vegada en la IV Fira d’Inca pel foment de les vocacions científiques i tècniques.

La Universitat de les Illes Balears, mitjançant el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT_UIB) va posar 7 paradetes i un total de 12 activitats diferents (veure aquí). Les paradetes van estar a càrrec d’estudiants de diferents graus de la universitat així com per membres dels grups de Física Gravitacional, TAMI i SSDD de l’IAC3 entre altres. Una fira molt concorreguda i plena de curiositats amb col·laboracions de molts centres com el Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic (CENTMAT), l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), la Societat Balear de Matemàtiques (SBM-XEIX), l’Associació Astronòmica de Mallorca (AstroMallorca), l’associació Noctiluca, Robotix Mallorca, els centres educatius CC Beat Ramon Llull, IES Inca i el CIFP Pau Casesnoves. També hi col·labora la Direcció General de Política Universitària i Recerca.