L’IAC3 participa a l’aniversari del col·legi Bisbe Verger

Divendres 29 de novembre el col·legi Bisbe Verger de Santanyí celebrà el 58è aniversari del centre. Aquest 2019 el centre dedica el curs acadèmic a l’univers i la Universitat de les Illes Balears i l’IAC3 varen participar en la celebració organitzant una sèrie de xerrades, tallers de dibuix i una petita exposició per ensenyar als alumnes de primària els misteris de l’univers.

Els alumnes, mestres i famílies van gaudir d’una jornada plena d’activitats que va començar amb una cursa solidària, jocs cooperatius i balls. A partir de les 11h la festa va continuar amb el taller sobre l’univers. Les activitats, organitzades per la Dra. María Antonia Jiménez, membre del grup de Meteorologia de la UIB i en col·laboració amb el grup de Física Solar, consistien en una sèrie de xerrades dirigides als alumnes de primària, tallers de dibuix dels planetes i un petit museu de pòsters i maqueta del Sol. Els alumnes van atendre les xerrades demostrant molt d’interès amb les seves preguntes.

Juntament amb la Dra. Jiménez, en els tallers hi van participar els alumnes de doctorat de Física Antoni Grau del grup de Meteorologia i Andreu Adrover del grup de Física Solar.