Alicia Sintes dona la conferència en el sopar-col·loqui per a socis del Cercle d’Economia de Mallorca

Aquest dijous 12 de gener a les 19.30h en la Fundació Sa Nostra tindrà lloc el sopar col·loqui per a socis del Cercle d’Economia de Mallorca on Alicia Sintes farà una conferència titulada: “Escoltant l’Univers”, últims avanços. D’on venim i cap a on anem?
El sopar col·loqui, exclusiu per a socis del Cercle, tindrà lloc en el Melià INSIDE Palma Center.
Resum:
L’astrofísica viu una època revolucionària: noves tècniques, instruments i teories estan proporcionant per primera vegada respostes veraces i coherents a les grans qüestions que la humanitat persegueix des de fa segles. En aquesta xerrada ens centrarem en les ones gravitacionals, captades per primera vegada el 2015, i una de les fites científiques més importants d’aquest segle. Aquestes noves missatgeres de l’univers ens permetran obrir una finestra nova al cosmos que podrien revolucionar la compressió de l’Univers en què vivim. En aquesta xerrada explicarem què són aquestes ondulacions de l’espai-temps, com es detecten i quina informació nova ens porten.