Maria de Lluc Planas ha estat admesa com a becària FPU.

Les beques de Formació del Professorat Universitari, més conegudes per les seves sigles FPU, són unes ajudes finançar contractes destinats a la investigació per poder obtenir un doctorat a l’hora que es fomenten les competències Docents. Amb la finalitat que en acabar el temps de durada de la beca (4 anys) el becari estigui preparat per incorporar-se en el sistema d’educació superior i investigació científica. Aquestes beques són molt competitives i només els sol·licitants amb millors expedients acadèmics poden reunir tots els requisits per obtenir-les.

En la resolució de les beques FPU publicada recentment Maria de Lluc Planas ha estat una de les candidates seleccionades per exercir una beca FPI en la modalitat de Física i ciències de l’espai. Així doncs, Maria de Lluc Planas durant els 4 anys vinents es dedicarà a l’estudi de la seva tesi dirigida pel Dr. Sascha Husa i titulada “Decoding gravitational wave signals from compact binary coalescencefrom LIGO design sensitivity toward the LISA space mission“.

Des de l’IAC3 volem transmetre-li la més sincera enhorabona.