V Jornada Jo també puc fer-ho

Descripció
Aquestes jornades consisteixen en una xerrada, amb la participació de dones, relacionades amb els estudis científics i tecnològics, i d’homes relacionats amb estudis que tenen a veure amb les cures i l’educació, dirigit a alumnat de secundària.
Les dones i homes ponents ens parlaran entre altres temes, sobre el treball que realitzen habitualment, per què es varen interessar per realitzar els seus estudis o si  han tingut dificultats per ser homes i dones als seus respectius camps de coneixement.
Objectius
L’alumnat assistent tindrà l’oportunitat de conèixer de primera mà dones i homes que ocupen llocs en el món acadèmic i professional com a models de referència alternatius als que habitualment es visualitzen i, en última instància, permetrà promoure la paritat de sexes en els respectius àmbits professionals. A més, es contribuirà al paper que la Universitat té com a transmissora de valors com la igualtat d’oportunitats i l’equitat de gènere.
La jornada Jo també puc fer-ho, pretén trencar amb la influència dels estereotips de gènere de cara a l’elecció de les carreres universitàries.
A qui s’adreça?
A nins i nines de secundària interessades de les Illes Balears.
Ponents
  • Dra Alicina Sintes, Profesora(TU) del departament de Física, i l’àrea de coneixement de Física Teórica.
  • Dra. Lorenza Carrasco Martorell, professora (TU) del departament Ciències Matemàtiques i Informàtica i l’àrea de coneixement Enginyeria Telemàtica, i Directora de l’Escola politècnica superior de la UIB.
  • Carlos Martorell Campins, infermer i professor associat del Departament de Infermeria i Fisioteràpia.
  • Pau Tomàs Ramis, cap d’estudis i mestre d’educació infantil del CEIP Joan Veny i Clar (Campos)
Lloc i data
La jornada tindrà lloc el dia 3 de desembre de 2020, de 10h fins a les 12h,  en aquesta ocasió a causa de la COVID-19 es realitzarà per videoconferència.
Formulari d’inscripció
Inscripció -> Aquí