Alícia Sintes, una científica de luxe per a commemorar el dia de la dona i la filleta a la ciència.

Aquest matí, alumnes dels col·legis Sant Lluís i Sa Garriga (Sant Lluís , Menorca) han commemorat a la Sala Albert Camus el Dia de la Dona i la Filleta a la Ciència, amb una xerrada de la científica santlluisera Alícia Sintes.

Sintes ha explicat la seva feina com a part importantíssima en el descobriment de les ones gravitacionals i, sobretot, ha animat els fillets i filletes a “treballar per aconseguir els vostres somnis” independentment de gèneres. “Tothom ha de poder escollir el seu camí”, ha afirmat.
La xerrada ha omplert la Sala Albert Camus, i l’interés per la feina de la científica i filla il·lustre de Sant Lluís ha estat tant que Sintes s’ha compromès a respondre les preguntes que han quedat sense resposta per manca de temps.