Anna Heffernan participa en les colònies AstroCamp

Les setmanes vinents compreses entre dia 7 i dia 28 d’agost de 2022 tindrà lloc les colònies AstroCamp al Centre d’Educació i Interpretació Ambiental del Paisatge Protegit de Corno do Bico  (Paisagem Protegida do Corno do Bico),  al municipi de  Paredes de Coura,  Portugal. AstroCamp és un programa acadèmic en el camp de l’astronomia i la física, que ofereix als participants una formació inspiradora i d’alta qualitat, així com descans i oci en un entorn aïllat i tranquil, lluny de l’estrès dels centres urbans. El programa està dirigit a estudiants de secundària, que seran seleccionats en funció de la seva motivació i els seus mèrits acadèmics. La participació dels estudiants portuguesos seleccionats serà gratuïta.
En aquestes jornades hi participa Anna Heffernan, membre de l’IAC3, que impartirà un curs divulgatiu pels estudiants sobre relativitat.
Des de l’institut, et volem agrair la feina així com donar-te l’enhorabona!

Més informació aquí.