Alicia Sintes donarà una xerrada en la cloenda de la V edició de les Jornades MENTORiment

El dissabte 11 de Juny la doctora Alicia Sintes,  catedràtica d’universitat en l’àrea de Física Teòrica de la Universitat de les Illes Balears, investigadora principal del grup de Física Gravitacional de la UIB i secretària de l’IAC3 donarà una xerrada titulada ‘Ones gravitacionals: d’Einstein a una nova ciència’. Aquesta xerrada tindrà lloc en l’acte de cloenda de la V edició de les jornades MENTORiment.

MENTORiment és un programa d’enriquiment extracurricular dirigit a l’alumnat de les Illes Balears identificat amb altes capacitats intel·lectuals. Organitzat per la Universitat de les Illes Balears, a través del Programa d’atenció a les Altes Capacitats Intel·lectuals (PACIS), en col·laboració amb la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat.

Per veure el programa de l’acte de cloenda feu click aquí.