Alicia Sintes rep el premi siurell de plata de l’Última Hora

Els Siurells de Plata de Ultima Hora, que van néixer el 4 de gener de 1965, són un reconeixement del diari cap a les persones o entitats que destacaven per la seva trajectòria en diferents àrees com les lletres, les arts, l’esport o l’empresa, sempre en relació amb les Balears.

Enguany la doctora Alícia Sintes, catedràtica de Física Teòrica i investigadora principal del grup de recerca en Física Gravitacional: Teoria i Observació (GRAVITY), ha obtingut el premi Siurell de Plata a la iniciativa científica amb motiu dels èxits assolits en el camp de les ones gravitacionals.

Els guardons es lliuraran el dijous, 24 de novembre, en el transcurs de la gala organitzada pel diari Última Hora amb motiu dels premis Siurells de Plata 2022, que premien l’esforç i la dedicació en diferents àmbits que afavoreixin i beneficiïn el benestar de la societat.

Per a més informació consultar:

Diari UIB

Siurells 2022, Última Hora